Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
   

Elektromágneses tolatóradar

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
7.490 Ft
4.890 Ft
Kedvezmény: 35%
Cikkszám: abc1399
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-04-15

Leírás és Paraméterek

Elektromágneses tolatóradar

Fúrás- fényezés- és gondozásmentes parkolószenzor? Igen, ez a Guard U-3!
 
Új forradalmi technikai megoldásokat hozó Guard U-3-as parkolószenzor. Ez a tolatóradar elektromágneses elven működik. Óriási előnye a hagyományos parkolószenzorokhoz képest, hogy itt nem kell a lökhárítókba befúrni érzékelőket, illetve az autó színére fényeztetni őket, csak egy ipari tapadószalagos rendszerű elektromágneses csíkot kell egyszerűen felilleszteni a lökhárító (első vagy hátsó) belső felületére, s ezzel kész is az érzékelő rész telepítése! 
 
A készülék áramellátását a tolatólámpáról kapja, ide kell kötni ahhoz, hogy parkoláskor, az autót hátramenetbe kapcsolva a készülék automatikusan bekapcsoljon, akár előre, akár hátra szereltettük fel a készüléket. (Ha mindkét oldalon van egy-egy, akkor külön kapcsoló teheti aktívvá az első rendszert parkoláskor.)
Parkoláskor, a másik autóhoz, vagy bármilyen tárgyhoz közelítve az utastérben háromfokozatú hangriasztást hallhatunk az észlelt objektum közelségének megfelelően (lassabb, gyorsabb, majd folyamatos csipogás, ill. sípolás). 
  
A készülék elektromágneses elven működik, így a lökhárító koszolódása nem befolyásolja biztonságunkat, a Guard U-3 mindenen átlát. A hagyományos tolatóradarokkal szemben további előnye, hogy a szalagos megoldás folyamatos, szakadásmentes érzékelést tesz lehetővé, nincsenek holt terek az érzékelésben.

Különleges ajánlatok

Termék címkék: autófelszerelés